Kom in actie

Met steun van donateurs, sponsoren en vrijwilligers zetten wij ons in voor een groenere samenlevin. 

Donaties gebruiken wij voor de aanschaf van bomen, struiken, zaadgoed en de financiering van voorbereidende werkzaamheden. Vrijwilligers helpen ons mee vergroening te realiseren en te onderhouden. Nieuwe ideeën over vergroenen in je buurt gebruiken wij om in korte tijd zo veel mogelijk te vergroenen. 

Kom daarom in actie en doneer en/of meld je aan als vrijwilliger of stuur ons je vergroeningsidee.

Doneer

Met jouw donatie steun je WGTW met de realisatie van vergroeningsprojecten, het bevorderen van de biodiversiteit en onze activiteiten gericht op het bewust maken van de mensen dat dit alles broodnodig is. 

Geef voor groen! Méér natuur is dè oplossing voor de klimaatcrisis.

Onze vacatures

Natuurlijk kunnen wij niet alleen vergroenen. Daarvoor hebben wij veel handjes nodig. Vrijwilligers! Wil jij een functie invullen binnen onze mooie stichting? Bekijk dan onze vacatures

Meld je aan als vrijwilliger

Voor de realisatie van projecten zijn “handjes”, nodig. Ben jij bereid fysiek mee te helpen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meld een project aan

Heb jij een idee om in jouw buurt of in de nabije omgeving iets te vergroenen? Stuur een mail of vul hieronder het formulier in. Wie weet? De kans bestaat dat over een tijdje ook jouw vergroeningsproject hier staat.

Fijn dat je er was!

Om op de hoogte te blijven kun je ons volgen op de socials.

Wil je doneren?
Iedere bijdrage, hoe klein ook, is belangrijk!