Onze sponsoren

Verschillende sponsoren hebben een belangrijke rol gespeeld bij het faciliteren van de benodigdheden om de stichting WGTW op te richten. 

Als dank voor hun steun zetten wij hen extra in het zonnetje door ze te presenteren op onze website en ze de kans te geven te zeggen waarom zij ‘We Green the World’ een warm hart toedragen.

De komende tijd zullen op deze pagina nieuwe sponsoren selectief presenteren. Door het doen van een donatie als bedrijf bestaat de mogelijkheid dat wij je bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkzaam presenteren. Een mooie gelegenheid om als sponsor van WGTW onder de aandacht te komen bij een groot publiek. 

Steun je ons als bedrijf met een donatie? Vermeld dan het woord “groene sponsor” in je omschrijving van je overboeking. En wie weet benaderen wij ook jou hiervoor.

Sponsoren, bedankt!

Hoveniersbedrijf Jack Hannen

Groenspecialist in hart en nieren

Hoveniersbedrijf Jack Hannen is gespecialiseerd in advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Ons bedrijf verricht deze werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

Dankzij uitstekende adviezen en betrouwbaarheid in afspraken en uitvoering heeft ons bedrijf in de loop der jaren een grote en trouwe klantenkring opgebouwd. We hebben dan ook alles in huis om al uw ‘groene’ dromen uit te laten komen: de middelen, de mensen, de kennis. En misschien nog wel het belangrijkste: een grote liefde voor alles wat groeit en bloeit. Het zal u daarom niet verbazen dat gedrevenheid en enthousiasme ons handelsmerk zijn.

“Wij dragen graag ons steentje bij aan We green the World”

www.jackhannen.nl

Jacq Hannen

Mientje Berkers

“Mijn naam is Mientje Berkers

Ik ben een gepasssioneerd hobby fotograaf. Mijn vakkennis heb ik opgedaan door het volgen van diverse opleidingen en workshops, maar ik ben vooral een autodidact.

Uiteraard helpt het me heel erg dat ik visueel en ruimtelijk ingesteld ben. In de fotografie gaat mijn voorkeur naar Architectuur, Macro, Abstract en Minimalistisch.

In oktober 2021 heb ik mijn eerste expositie gehad en ik vind het een grote eer om enkele van mijn foto’s te doneren aan WGTW..

Mientje Berkersen

Capi Europe

Capi Europe produceert design aardewerk voor binnen en buiten. Een deel van onze collectie wordt volledig klimaatneutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Naast het moderne design van onze producten zijn ze ook van hoge kwaliteit.

De missie van Capi Europe: ‘Grow a greener life’.

www.capi-europe.com

capi europe

VanLier Posthumus notarissen

VanLier Posthumus notarissen is een kantoor dat zich richt op de algemene notariële praktijk en haar diensten aanbiedt op alle specifieke notariële deelgebieden, zoals de familiepraktijk, de onroerend goed praktijk en de ondernemingspraktijk.

Wij steunen de stichting om te zorgen dat wij samen een leefbare aarde nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.

www.vlpnotarissen.nl

VanLier Posthumus notarissen

M.I. vormgeving

M.I. (Emmy) ontwerpt websites, huisstijlen, brochures of ander grafisch werk op maat. No nonsense, geen poeha en aandacht voor de klant.

“De gedachte van WGTW spreekt mij persoonlijk erg aan. Natuurlijk wil iedereen een groenere wereld, maar vaak blijft het helaas bij woorden.
WGTW gaat zich naast de vergroening ook bezig houden met educatie en het kweken van zelfreflectie bij mensen en jongeren.

Naar mijn mening is een heldere communicatie en het zorgen voor bewustwording een heel belangrijk onderdeel. Hier werk ik heel graag aan mee.”

Let’s green the world!

www.mi-vormgeving.nl

emmy

Hermans groenen en fruit

Echt vers koken, met eerlijke producten die zonder toevoegingen worden bereid.

Bij Verswinkel Hermans vind je alle boodschappen die nodig zijn voor de meest verse maaltijd.

Bij ons kun je genieten van ál het verse rechtstreeks van de boer. Én tegenwoordig hebben wij véél meer dan alleen heerlijk vers fruit. Wij bieden namelijk een grote diversiteit aan producten. En de smaak, daar valt echt niet over te twisten.
Ideaal voor gezinnen die gezonder willen leven. Maar ook perfect voor alleenstaanden, want je kunt bij ons ook één-persoonsporties krijgen. 

Hermans fruit is iedere dag in de weer om gezonde producten aan te bieden. WGTW bevordert o.a. de biodiversiteit die voor onze fruitbomen onmisbaar is. Door elkaar te steunen behalen wij beiden voordelen. Wij zijn blij met de oprichting van de stichting WGTW en steunen hen daar waar dat mogelijk is. 

www.hermansfruit.nl

Hermans fruit Jos & Roy resized naar 198 KB
Hermans Herten

Boesheide

Het vergroenen van de wereld om ons heen begint natuurlijk in je eigen tuin. Hiermee leren we onze kinderen ook met groen omgaan. 

Wij hebben “natuurlijk” dit met ons onderdeel weten te promoten bij diverse scholen en kinderopvangen in de regio Roermond. Want wat wij belangrijk vinden voor mens en natuur is ontwikkeling in de basis.

Waarom is in de Natuur spelen goed?

Kinderen (de basis) ontdekken veel meer tijdens het spelen in een natuurlijke omgeving en met de materialen die aanwezig zijn. Hierdoor krijgen kinderen respect voor hetgeen de natuur biedt.

Met hun fantasie en creativiteit creëren ze hun eigen wereld. Alle zintuigen worden spelenderwijs op scherp gezet. Voor ieder kind moet er een mogelijkheid zijn om zijn of haar eigen grenzen op te zoeken. 

Daarom doen we graag mee aan We Green the World! Wat groen is, moet groen blijven!

www.boesheide.com

Natuurlijk boesheide logo bijgesneden 15.4.2022-2

Fijn dat je er was!

Om op de hoogte te blijven kun je ons volgen op de socials.

Wil je doneren?
Iedere bijdrage, hoe klein ook, is belangrijk!